nederlandse antillen

oostkust,
jibe city
hangouttour

heerlijke lunch
met prachtig uitzicht

prachtig
uitzicht
surfparadijs bonaire

jibe city hangout,
Segway Bonaire,
Nederlandse Antillen!

Wij halen u op vanuit uw vakantieverblijf!

Na een korte trainingssessie op onze Segways zijn we klaar om op pad te gaan richting de onverharde weg, een duizenden jaren oude zeebodem welke ons zal leiden naar de ruige oostkust samen met Segway Bonaire, tussendoor zullen we een aantal keer stoppen om de benen te strekken en te genieten van de mooie natuur welke Bonaire op de Nederlandse Antillen ons te bieden heeft, Segway Bonaire gunt u hier alle tijd om oogstrelende foto's te maken. De kans is groot dat we zelfs een aantal ezels onderweg tegen komen. Hierna vervolgen wij de weg richting het prachtige Sorobon beach, hier staan de Flamingo's soms zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken. Na een korte off-road ervaring gaan we verder met de Jibe City hangout tour voor een heerlijke lunch bij de coolste beachbar van Bonaire Jibe Hangout Beachbar.
Het zou zomaar kunnen dat we hier nog een BN-er tegen het lijf lopen, want dit is echt “the place to be”. Als we heerlijk gegeten hebben rijden we nog een stuk verder over SorobonBeach waarna we langzaam terug gaan richting het vertrekpunt bij Lac Baai.

* Haal en breng service
* 60+ minuten op de Segway
* On and off-road riding
* Lunch inbegrepen
* Wij zorgen voor water en frisdrank
* Tijdsduur 3,5 uur
* U zorgt voor gemakkelijke schoenen en wij voor de rest
* Voldoende fotostops
* Presentje na afloop
* De tour word afgesloten met de bustour langs de Slavenhuisjes

* Prijs op aanvraag


email of bel ons voor een afspraak 00599 780 1472Wilt u echt eens heerlijk genieten van een lekkere lunch tijdens de jibe city hangout tour zal het u aan niets ontbreken samen met Segway Bonaire rijden we over het eiland Bonaire gelegen in de Nederlandse Antillen!